Vask


La oss holde ditt kunderegister oppdatert

Vask

Etter hvert som tiden går flytter både bedrifter og privatpersoner, virksomheter blir solgt eller legges ned og privatpersoner kan falle fra. Dette gjør at din kundeliste gradvis vil inneholde mer og mer feil. Erfaring viser at hele 20 % av informasjonen i et kunderegister kan bli utdatert etter ett år.

Utsendelse av faktura, DM eller annen kundekommunikasjon bli stadig dyrere og mindre effektfull uten vask og oppdatering av kunderegisteret.

Easy Connect har trolig Norges mest omfattende database over telefonnummer, navn og adresser med i alt 8,9 millioner oppføringer. Vi henter hver dag data fra et stort antall kilder og det skjer mellom 20-100.000 endringer i våre databaser daglig.

Vi har gode systemer for vask av kundedatabaser og har i tillegg tilgang til mye ekstrainformasjon, slik at du som kunde kan få beriket data og påført nøkkelinformasjon som måtte mangle.

Benytter du vasketjenesten til Easy Connect vil du redusere tap på fordring og øke treffsikkerheten på øvrig kundekommunikasjon.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon.