integrasjon

Automatiske oppslag i dine systemer

Utvikler du programvare der navn, telefonnummer, adresse eller annen informasjon om privatpersoner eller bedrifter i Norge lagres eller behandles? Da vil du ha stor nytte av tilgang til vårt API for søk.

Automatiserte tjenester øker konverteringsraten, gir en bedre brukeropplevelse og gjør det enklere for kunden.

Eksempler på tjenester er autoutfylling av skjema for bestilling i nettbutikk og integrasjon mot mobilapplikasjoner, CRM- og driftssystemer.

Vil du å vite mer?

Kontakt oss nå

Ønsker du mer detaljert informasjon?

I vår API-dokumentasjon kan du lese mer om hvordan du gjør oppslag i våre systemer.

API-Dokumentasjon oppføringer

API-Dokumentasjon foretaksinformasjon

Tidligere forenklet API-løsning

Demo

Fyll ut telefonnummeret og la SPS foreslå resten

Les hva noen av våre kunder sier om oss

logo Billink

Bjarne Nordal

Daglig leder

"Billink bruker API (Application Program Interface) fra Easy Connect til autoutfylling og for å kvalitetssikre kontaktinformasjon i våre salgsverktøy som er utviklet for å forenkle hverdagen for bilforhandlere, MC forhandlere og Caravan forhandlere. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder på denne tjenesten."

logo Eurobate

Thomas Gjørtz

Salgssjef

"Eurobate leverer profesjonelle SMS tjenester til alle typer bedrifter. Vi benytter API fra Easy Connect i flere av våre tjenester. I SMS responskampanjer benyttes API til autoutfylling på bakgrunn av telefonnummer. Dette er en ekstratjeneste som sikrer god kvalitet på kontaktdata og forenkler bruken for våre kunder."

logo Trollweb

Yngve Bollie

Daglig leder

"Trollweb Solutions leverer blant annet komplette Nettbutikker til mange høyprofilerte kunder. Vi benytter API (Application Program Interface) fra Easy Connect til autoutfylling av kundekort på bakgrunn av telefonnummer. Dette er en tjeneste som sikrer god kvalitet på kontaktdata og forenkler bruken av nettbutikken for våre kunders kunder."

Om oss

Easy Connect ble etablert i 1999 og startet med nummeropplysning i 2001.

Våre produkter og tjenester gjør arbeidsdagen din lettere.
Alt er selvsagt i tråd med GDPR.

Vi har vår egen database. Bruker du våre tjenester får du data direkte fra oss - uten å måtte forholde deg til tredjeparter.

Midtunhaugen 10, 5224 Nesttun
53 20 53 00
post@easyconnect.no

Kontakt