Uttrekk

Bedrifter og personer du vil nå

Ringelister, adresselister eller salgslister?

Vi hjelper deg med å finne korrekt kontaktinformasjon og de riktige virksomhetene enten du skal ringe, sende post eller vurdere markedsmuligheter.

Eksempler på filtrering:

  • Bransje
  • Næringskode
  • Organisasjonsform
  • Alder på bedrift
  • Omsetning
  • Antall ansatte
  • Geografi
  • Informasjon om roller, nøkkelpersoner, økonomidata og mer.

Opinion og meningsmåling

Vi har også i samarbeid med sentrale aktører i opinionsbransjen utviklet et kraftig webbasert uttrekksverktøy for respondentlisten (konsumentdata). Her kan brukeren fritt sette utvalgskriterier basert på geografi, demografi og andre parameter for deretter å gjøre et testuttrekk.

Når testuttrekket er utført vises antall respondenter som kan leveres. Uttrekket kan forandres og telles på ny frem til man oppnår ønsket antall respondenter.

Ønsker du mer informasjon eller tilgang til verktøyene?

Kontakt oss nå

Les hva noen av våre kunder sier om oss

logo Xoffice

Harald Andersen

Daglig leder

"Vi benytter Easy Connect sin næringsdatabase til markedsvurderinger, budsjettarbeid og til å finne potensielle nye kunder. Konkurransen i vår bransje er tøff og formelen for suksess er blant annet at vi finner de «riktige» kundene, noe Easy Connect bistår oss med".

logo Trallfa

Tor Johan Finne

Daglig leder

"Vi bruker Easy Connect for å finne potensielle leietakere til våre mange bygg. Utifra hva slags bedrifter vi ønsker som leietakere, mottok vi lister med alle kontaktdata til avtalt tid. Tomme lokaler er dårlig butikk og lister fra Easy Connect hjelper oss å finne de riktige leietakerne".

logo Billink

Bjarne Nordal

Daglig leder

"Billink bruker API (Application Program Interface) fra Easy Connect til autoutfylling og for å kvalitetssikre kontaktinformasjon i våre salgsverktøy som er utviklet for å forenkle hverdagen for bilforhandlere, MC forhandlere og Caravan forhandlere. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder på denne tjenesten."

Om oss

Easy Connect ble etablert i 1999 og startet med nummeropplysning i 2001.

Våre produkter og tjenester gjør arbeidsdagen din lettere.
Alt er selvsagt i tråd med GDPR.

Vi har vår egen database. Bruker du våre tjenester får du data direkte fra oss - uten å måtte forholde deg til tredjeparter.

Midtunhaugen 10, 5224 Nesttun
53 20 53 00
post@easyconnect.no

Kontakt